Despre noi

Centrul de creatie si comanda Valmy Fashion a fost infiintat in anul 2008 pentru a aduce mai mult profesionalism pe piata fashion-ului pentru ocazii speciale si nu numai.

Lucrand exclusiv pentru dame, rochiile create de catre noi au un caracter aparte pentru ca fiecare dintre cliente are si doreste ceva special, unicat.

Centrul este bine structurat adminsitrativ si tehnic, combinand ideologia tinereasca, moderna cu experienta de lucru a dressmaker-ului.

Astfel, suntem la curent cu ultimele tendinte, putand oferi in orice moment sugestii pliate pentru fiecare clienta care ne paseste pragul, dar si executand proiectul fara niciun fel de obstacol.

Rochiile, fie acestea de ocazie, de mireasa, cocktail, pentru bal sunt atent preluate si confectionate sub supravegherea Veronei Albulescu, dressmaker ce a colaborat cu Casa de Moda Janine, ProTv, MediaPro Buftea, chiar si cu ambasade (realizarea de tinute pentru sotii de ambasador). Cu alte cuvinte a realizat vestimentatia pentru prezentarile Janine, pentru prezentatorii postului ProTv,  pentru filmele realizate la Studiourile Media Pro, chiar si pentru persoane de interes international.

Asa ca daca aveti nevoie de o vestimentatie, fie ca stiti detaliile dorite pentru aceasta sau nu, contactati-ne! Altfel, veti regreta :(

 

Ultimele creatii Valmy Fashion

 • Rochie de ocazie - Realizata din voal de matase, satin si pietre

  Rochie de ocazie

  Realizata din paiete

 • Rochie de seara - Rochie realizata din voal de matase

  Rochie de mireasa

  Rochie realizata din dantela

 • Rochie de ocazie -Rochie realizata din tafta naturala mata

  Rochie de ocazie

  Rochie realizata din tafta, voal de matase si pietre